Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Knapperige gebakken nijlbaars met pepersaus

  • 800 gram nijlbaarsfilets
  • 1 kopje bloem
  • 3 eieren
  • 2 kopjes paneermeel
  • 2 eetlepel melk
  • 0,5 theelepel zeezout
  • 2 theelepels paprikapoeder
  • 0,25 theelepel kerriepoeder
  • 0,5 theelepel knoflookpoeder
  • 5 deciliter olie om in te frituren
  • Voor de saus
  • 1 eetlepel boter
  • 1 eetlepel olie
  • 2 eetlepel bloem
  • 1 theelepel zwarte peper
  • 150 milliliter kippenbouillon
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 eetlepel chillisaus
  • 3 bosuitjes
  • 0,25 theelepel zout


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven