Knapperige gebakken nijlbaars met pepersaus
- 800 gram nijlbaarsfilets
- 1 kopje bloem
- 3 eieren
- 2 kopjes paneermeel
- 2 eetlepel melk
- 0,5 theelepel zeezout
- 2 theelepels paprikapoeder
- 0,25 theelepel kerriepoeder
- 0,5 theelepel knoflookpoeder
- 5 deciliter olie om in te frituren
- Voor de saus
- 1 eetlepel boter
- 1 eetlepel olie
- 2 eetlepel bloem
- 1 theelepel zwarte peper
- 150 milliliter kippenbouillon
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 eetlepel chillisaus
- 3 bosuitjes
- 0,25 theelepel zout
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.