Balkenbrij (pittig en anders gekruid)
- 2000 gram varkenskrabben
- 500 gram hamlappen
- 500 gram spek
- 5 eetlepels rommelkruid
- 1 theelepels nootmuskaat
- 2 theelepels paprika poeder
- 1,5 theelepel kerrie poeder
- 0. 5 theelepel djahe poeder
- 0. 25 theelepel laos poeder
- 2 theelepels sambal oelek
- 0. 5 theelepel kruidnagel poeder
- 2 theelepels peper
- 2 eetlepels piment
- 1 eetlepel tabasco
- 1 eetlepels Worcesterhiresaus
- 400 gram boekweitmeel
- 100 gram reuzel
- 100 gram runder vet
- zout
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.