Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gado gado speciaal

  • 100 gram witte kool
  • 100 gram sperziebonen
  • 100 gram taugé
  • 250 gram kangkung
  • 3 aardappelen
  • 0,5 komkommer
  • 0,5 blok tahu/tofu, gemarineerd in lichte sojasaus en knoflookpoeder
  • 0,5 plak tempé
  • gebakken emping
  • zout
  • olie
  • saus ingrediënten:
  • 2 sjalotten
  • 4 teentjes knoflook
  • 2 rode lomboks
  • 3 rawits
  • 250 gram gebakken pinda's
  • 1 theel trassi
  • 2 eetlepel gula jawa
  • zout
  • 2 eetlepel ketjap manis
  • 1 eetlepel azijn
  • 200 milliliter dikke santen (santen asli)


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven