Gado gado speciaal
- 100 gram witte kool
- 100 gram sperziebonen
- 100 gram taugé
- 250 gram kangkung
- 3 aardappelen
- 0,5 komkommer
- 0,5 blok tahu/tofu, gemarineerd in lichte sojasaus en knoflookpoeder
- 0,5 plak tempé
- gebakken emping
- zout
- olie
- saus ingrediënten:
- 2 sjalotten
- 4 teentjes knoflook
- 2 rode lomboks
- 3 rawits
- 250 gram gebakken pinda's
- 1 theel trassi
- 2 eetlepel gula jawa
- zout
- 2 eetlepel ketjap manis
- 1 eetlepel azijn
- 200 milliliter dikke santen (santen asli)
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.