Gado gado speciaal

Ingrediënten

+ -
print

Saus ingrediënten:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Keukenpapier
  • Wadjan

Bereidingswijze

  1. bereiding:
    Snijd de spercieboontjes in stukjes, de kool en kangkung in stukjes/reepjes.
  2. Kook de stevig gaar en laat afkoelen.
  3. Snijd de vervolgens in plakjes.
  4. Snijd dan de in plakjes en de en tempé in kleine dobbelsteentjes.
  5. Verhit in een wok/wadjan en bak daarin de en tempé goudbruin.
  6. Laat dit vervolgens uitlekken op keukenpapier.
    Kook de groenten in water met net gaar.
  7. Giet vervolgens af en spoel de groenten koud af en laat daarna uitlekken.
  8. Meng de groenten door elkaar met de , de tempé en de in laagjes.
    Wrijf of maal de , de knoflook, de , de trassie, de rawits, de 's, de en naar smaak fijn tot een pasta.
  9. Meng de pasta met de kokosmelk, de en de ketjap en kook dit zachtjes op totdat de saus is ingedikt en er komt bovendrijven.
  10. Let op!
  11. Je kan ook petjilsaus kopen bij de toko.
    Giet vervolgens de saus over de groenten en bestrooi dit met bawang goreng, de selderij en de in partjes/plakjes gesneden eieren.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • olie kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pinda
  • trassi kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
  • olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
727 kcal
36%4362 kcal
Vetten
8 g.
12%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%18 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gado gado speciaal