Pittige ravioli met gele paprikamayonaise
- Voor de mayonaise van gepofte gele paprika:
- 1 gele paprika
- 2 eidooiers
- 0,5 eetlepel Dijon mosterd
- 1 citroen
- 300 milliliter druivenpitolie
- 50 milliliter groentebouillon
- 2 eetlepel gembersiroop
- Voor de peterselie-basilicumolie:
- 0,5 bosje bladpeterselie
- 1 bosje basilicum
- 200 milliliter olijfolie extra vierge
- Voor de ravioli:
- 1 rettich
- 250 gram Hollandse garnalen
- 75 gram rucola
- 1 mango
- Materiaal:
- scherpe rauwkostschaaf of mandoline
- blender
- aluminiumfolie
- plasticfolie
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.