Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pittige ravioli met gele paprikamayonaise

  • Voor de mayonaise van gepofte gele paprika:
  • 1 gele paprika
  • 2 eidooiers
  • 0,5 eetlepel Dijon mosterd
  • 1 citroen
  • 300 milliliter druivenpitolie
  • 50 milliliter groentebouillon
  • 2 eetlepel gembersiroop
  • Voor de peterselie-basilicumolie:
  • 0,5 bosje bladpeterselie
  • 1 bosje basilicum
  • 200 milliliter olijfolie extra vierge
  • Voor de ravioli:
  • 1 rettich
  • 250 gram Hollandse garnalen
  • 75 gram rucola
  • 1 mango
  • Materiaal:
  • scherpe rauwkostschaaf of mandoline
  • blender
  • aluminiumfolie
  • plasticfolie


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven