Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Paella Valenciana

  • 250 gram tomaten
  • 1 rode of groene paprika
  • 200 gram sperziebonen
  • 200 gram witte bonen (garrafo) of groene erwtjes
  • 1 middelgrote, witte ui
  • 200 gram kleine pijlinktvisjes
  • 1 braadkip of konijntje (ca. 1 kg. )
  • 150 gram chorizoworst
  • 1,5 deciliter olijfolie
  • ˝ theelepel paprikapoeder, scherp
  • zeezout
  • versgemalen zwarte peper
  • 2 teentjes knoflook
  • 400 gram rondkorrel rijst
  • 1 gram saffraandraadjes
  • 1,25 liter kippenbouillon
  • 1 glas droge witte wijn
  • 8 langoustines of gamba’s
  • 200 gram mosselen (optioneel)
  • 12 venusschelpjes (optioneel)
  • 1 takje verse rozemarijn
  • 1 citroen


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven