Paella Valenciana
- 250 gram tomaten
- 1 rode of groene paprika
- 200 gram sperziebonen
- 200 gram witte bonen (garrafo) of groene erwtjes
- 1 middelgrote, witte ui
- 200 gram kleine pijlinktvisjes
- 1 braadkip of konijntje (ca. 1 kg. )
- 150 gram chorizoworst
- 1,5 deciliter olijfolie
- ˝ theelepel paprikapoeder, scherp
- zeezout
- versgemalen zwarte peper
- 2 teentjes knoflook
- 400 gram rondkorrel rijst
- 1 gram saffraandraadjes
- 1,25 liter kippenbouillon
- 1 glas droge witte wijn
- 8 langoustines of gamba’s
- 200 gram mosselen (optioneel)
- 12 venusschelpjes (optioneel)
- 1 takje verse rozemarijn
- 1 citroen
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.