Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kalfsfilet in peperkorst met geraspte spitskool

  • 3 eetlepels butterschmalz
  • 1 kalfsfilet van circa 600 gram gepaneerd
  • 4 takjes tijm
  • 1 takje rozemarijn
  • 1 bol knoflook
  • 140 gram boter op kamertemperatuur
  • 100 gram witbrood zonder korst
  • 1 eetlepel gemengde peperkorrels
  • 800 gram spitskool
  • 1 sjalot
  • 20 gram meel
  • 100 milliliter witte wijn
  • 350 milliliter gevogeltefond
  • 150 gram spekblokjes
  • 100 gram tomaten
  • 0,5 bosje bieslook
  • 2 eetlepels slagroom
  • zout
  • peper
  • nootmuskaat
  • Chili uit de molen


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven