Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfsfilet in peperkorst met geraspte spitskool recept
Kalfsfilet in peperkorst met geraspte spitskool recept

Kalfsfilet in peperkorst met geraspte spitskool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 130C.
Butterschmalz in een pan verhitten, de kalfsfilet daarin aan alle kanten aanbraden en met zout en peper kruiden. Drie tijmtakjes, n rozemarijntakje en een halve knoflookbol toevoegen, even meebraden en dan alles op een bakblik leggen en in de oven op 130C. ca. 25 minuten garen. Voor de peperkorst: 100 gram boter met een mespuntje zout schuimig slaan, een takje tijm ritsen en de peperkorrels malen. Het witbrood in de keukenmachine fijn malen en tezamen met de boter, de tijmblaadjes en de bonte gemalen peper met wat zout in een schaal vermengen De massa in een ijskastzakje doen en met de deegroller tot ca. 2 cm. dunne plak uitrollen en in de koelkast leggen. Voor het serveren, de koude plak boter op het vlees leggen en onder de grill goudbruin laten bakken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalfsfilet in peperkorst met geraspte spitskool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven