Rosbief met tomatensaus, gembersiroop en geraspte belegen kaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Rosbief recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
Bereidingswijze
- Snijd de in 4 plakken.
- Snipper de knoflook.
- Leg het vlees in een schaal en verdeel de knoflook met oregano erover.
- Meng de azijn met en schenk het mengsel over het vlees.
- Laat het vlees afgedekt 3 uur in de ijskast marineren.
- Neem het vlees uit de marinade en dep het droog.
- Bewaar de marinade.
- Verhit de een een braadpan en bak het vlees aan beide kanten bruin.
- Bestrooi het vlees met .
- Pureer de met het vocht en voeg het met de marinade toe aan het vlees.
- Breng het geheel aan de kook en laat het op laag vuur in 50 minuten gaar pruttelen.
- Leg het vlees op een schaal en schenk de tomatensaus erover.
- Bestrooi het gerecht met en .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Rosbief met kruidnagels met gevuld appeltjes en knoflookpuree41u20m
-
Recept
Rosbief met kruidenkorst450m
-
Recept
Rosbief met pesto en tomatencoulis435m
-
Recept
Paddestoelenragout met rosbief445m
-
Recept
Rosbief met lichte uiencompote450m
-
Recept
Balletjes in tomatensaus met champignons425m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in balsamico-azijn en kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in balsamico-azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 283 kcal | 14% | 1132 kcal |
Vetten | 9 g. | 13% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |