Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Frittata met champignons, erwtjes en spek

  • klontje boter
  • 1 eetlepel olijfolie, + extra voor invetten ovenschaal
  • 1 prei, schoongemaakt en in ringen gesneden
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 150 gram erwtjes (diepvries)
  • 200 gram kastanjechampignons, in plakjes gesneden
  • 150 gram spekreepjes
  • 8 eieren
  • 1 theelepel gedroogde basilicum
  • handvol Parmezaanse kaas
  • 70 gram zachte geitenkaas
  • zout
  • peper
  • 1 theelepel balsamicoazijn
  • 2 theelepels olijfolie
  • handvol rucolablaadjes


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven