Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Unggas Guinea Pedis Dendang Kecambah (pittige parelhoen met taugé)

  • 500 gram parelhoenfilet
  • 3 teentjes knoflook
  • 4 rode pepers
  • 6 lente uitjes
  • 150 gram taugé
  • 0,5 paprika
  • 0,5 deciliter kippenbouillon
  • 200 gram mie
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 4 centimeter gemberwortel
  • 1 theelepel djahe
  • 2 eetlepels sojasaus
  • Voor de marinade:
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 2 theelepels sesamolie
  • 1 theelepels witte wijnazijn
  • 1 theelepels aardappelmeel


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven