Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Unggas Guinea Pedis Dendang Kecambah (pittige parelhoen met taugé) recept
Unggas Guinea Pedis Dendang Kecambah (pittige parelhoen met taugé) recept

Unggas Guinea Pedis Dendang Kecambah (pittige parelhoen met taugé)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de parelhoenfilets in dunne reepjes.
Meng de ingrediënten voor de marinade en roer de reepjes parelhoen er door.
Laat de parelhoen minimaal 1 5 minuten marineren.
Maak de knoflook schoon en snij deze in hele kleine stukjes.
Maak de pepers schoon en snij deze in hele dunne reepjes van zo’n 2 cm lang.
Maak de lente uitjes schoon en snij deze in grove ringetjes.
Maak de taugé schoon en spoel deze met ruim water laat de taugé goed uitlekken.
Maak de paprika schoon en snij deze in kleine stukjes.
Zet een pan met de bouillon op voor de mie.
Voeg de mei toe als de bouillon kookt en laat hooguit 2 minuten doorkoken.
Giet het geheel af maar bewaar het vocht.
Verhit de zonnebloemolie in een wok en bak de parelhoen ongeveer 5 minuten.
Schep de reepjes parelhoen uit de wok en laat ze in een vergiet uitlekken.
De olie in de wok laten!
Bak de knoflook, paprika en gemberwortel ongeveer 1 minuut in het achtergebleven braadvet.
Voeg de pepers toe en bak ze een halve minuut mee.
Roer de bouillon en sojasaus erdoor en laat het mengsel nog even sudderen.
Voeg de parelhoen en lente uitjes toe.
Schep het geheel af en toe even goed om.
Laat het geheel nog even sudderen tot het geheel goed gaar is.
Doe als laatste de taugé erbij.
Schep het geheel nog een maal goed door.
Serveer het met de gekookte mie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit unggas guinea pedis dendang kecambah (pittige parelhoen met taugé) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven