Parelhoen van Alain Caron
- Herkomst Nederland
- Categorie Gevogelte
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van tobkok
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
Vul de parelhoen met de , , .
Besprenkel de buitenkant met wat .
Leg hem op een ovenplaat of schaal en braad hem gedurende een uur in de oven.
Was intussen de , snijd ze in de lengte door en vervolgens in dunne plakjes.
Was de en kook ze 10 minuten.
Snijd de bieslook in stukjes van 5 cm. - en maak de schoon.
Was en droog de en snijd de groenten in reepjes.
Verwarm een scheut en bak hierin eerst de aardappeltjes.
Bak vervolgens de mee en voeg tenslotte de bieslook toe.
Als alles goed gebakken is, voegt u de toe en schep het geheel om en om.
Schep alle groenten op een platte schaal of groot bord en leg de parelhoen er bovenop.
Schenk het bakvocht uit de ovenschaal eroverheen.
Snijd de parelhoen aan tafel aan.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Roergebakken parelhoen met broccoli420m
-
Recept
Unggas Guinea Pedis Dendang Kecambah (pittige parelhoen met taugé)455m
-
Recept
Stoofpotje parelhoen en basilicum455m
-
Recept
Parelhoen met zoete appel-abrikoosvulling en honingjus42u20m
-
Recept
Parelhoen met paddestoelen445m
-
Recept
Parelhoen uit de oven41u30m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in spinazie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 169 kcal | 8% | 676 kcal |
Vetten | 36 g. | 52% | 144 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 24 g. | 9% | 96 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |