Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pecannotentaart

  • Deeg:
  • 285 gram bloem
  • 225 gram boter
  • 110 gram poedersuiker
  • 2 eidooiers
  • Vulling:
  • 3 eieren
  • 60 gram gesmolten boter
  • 190 gram bruine basterdsuiker
  • 115 gram karamelstroop
  • 0,5 vanillestokje
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 eetlepel bloem
  • 125 gram pecannoten, in kleine stukjes(wel herkenbaar)
  • 125 gram pecannoten, halve om te garneren
  • Benodigdheden:
  • vlaaivorm met losse bodem
  • bakbonen of droge witte bonen
  • keukenmachine


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven