Stoofpotje rundvlees en groente
- 1 kilo doorregen runderlappen
- 125 gram magere gerookte spekblokjes
- 250 gram verse champignons
- 500 gram Cherry tomaatjes
- 50 gram boter
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 gele paprika
- 1 rode paprika
- 3 uien
- 4 teentjes knoflook
- 1 klein Spaans pepertje
- 1 stengel bleekselderij
- 2 eetlepels vers gesnipperde peterselie
- 1,5 theelepels basilicum
- 1 theelepel rozemarijn
- 1 theelepel dragon
- 1 theelepel tijm
- 1 theelepel oregano
- 1 blaadjes laurierblad
- 0,5 eetlepel balsamico azijn
- 1 deciliter rode wijn
- 200 milliliter warme runderbouillon
- 2 eetlepels bloem
- 1 theelepel zout
- 2 theelepels zwarte peper
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.