Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pompoendessert met romige wisky-topping

  • 1 kilo Hokkaido pompoen
  • 200 gram pecannoten
  • 450 gram zachte boter
  • 350 gram suiker
  • 2 eetlepels stroop
  • 200 gram bloem
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 snufje zout
  • 1 snufje nootmuskaat
  • 4 grote biologische eieren
  • 200 gram gemalen hazelnoten
  • 250 gram mascarpone
  • 50 gram poedersuiker
  • 3 eetlepels bourbon whisky
  • zaadjes van 1 vanillestokje


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven