Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Rosbief met kruidenkorst

  • 750 gram rosbief
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 eetlepels grove mosterd
  • 1 eetlepel honing
  • 4 eetlepels peterselie, gehakt
  • 1 eetlepel bieslook, klein geknipt
  • 1 theelepel gedroogde salie
  • 1 theelepel tijm
  • 2 boterhammen in hele kleine blokjes gesneden
  • boter om in te bakken
  • peper
  • zout


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven