Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rosbief met kruidenkorst recept
Rosbief met kruidenkorst recept

Rosbief met kruidenkorst


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng in een kom de knoflook, olijfolie, mosterd, honing, peterselie, bieslook, tijm, salie, peper en zout. Voeg de blokjes brood toe en meng alles goed doorelkaar.
Dep de rosbief af en kruid met peper. Braad het vlees rondom aan in een pan met boter. Leg het vlees vervolgens in een braadslede en gaar 15 minuten door in de voorverwarmde oven. Neem het vlees uit de braadslede en verlaag de oventemperatuur naar 175 graden.
Verdeel het kruidenmengsel over boven en zijkanten van de rosbief. Leg de rosbief terug in de braadslede en zet dit nog ca. 15 minuten in de oven.
Leg het vlees als het uit de oven komt op een snijplank en dek af met aluminiumfolie. Laat ca. 10 minuten rusten, snijd het vlees in mooie dunne plakken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rosbief met kruidenkorst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven