Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Flammkuchen uit de Elzas

  • Voor het deeg:
  • 10 gram verse gist of 4 gram gedroogde gist
  • 125 milliliter lauw water
  • mespuntje suiker
  • 200 gram tarwebloem type 45
  • 0,5 theelepeltje zout
  • 10 gram boter
  • Voor het beleg:
  • 100 gram gerookt spek
  • 100 gram witte ui
  • 200 gram roomkaas van 40%
  • 50 gram crème fraîche van 30%
  • 0,5 eierdooier
  • 2 gram zout
  • 1 mespuntje peper
  • snufje nootmuskaat


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven