Laksa penang
- 1000 gram kippenpoten
- 100 gram laksa (kokos-curry noodles)
- 1/2 liter kippenbouillon
- 150 gram grote garnalen
- 1 stuks grote prei, in stukjes van 2 cm
- 50 gram taugeh
- 8 stuks shii-take, geweekt en in reepjes
- 2 stelen bleekselderij, in stukjes
- 3 eetlepels fijngesneden ui
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 2 stuks daon salam
- 1 stuks daon djeroekpoeroet
- 2 theelepels ketoembar
- 1 theelepel djahe
- 1 theelepel djinten
- 2 theelepels sambal trassi
- 1 theelepel sereh
- 1 theelepel koenjit
- 2 eetlepels assemwater
- 1 eetlepel dunne ketjap
- 1/6 blok santen
- 1/2 theelepel ve-tsin
- zout naar behoefte
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Laksa penang
- Melding maken