Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gnocchi pesto met mozzarella, ham, spek, en tomaat

  • 500 gram gnocchi
  • 2 eetlepels boter
  • 125 gram ham blokjes
  • 125 gram spekblokjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 125 gram champignons
  • 4 eetlepels rode pesto
  • 250 gram geraspte mozzarella kaas
  • 2 uien
  • 2 tomaten
  • Ca. 500 gram half water/melk
  • Bechamelsaus:
  • 2 eetlepels boter
  • 2 eetlepels bloem
  • 500 gram melk
  • zout
  • peper


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven