Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gnocchi pesto met mozzarella, ham, spek, en tomaat recept
Gnocchi pesto met mozzarella, ham, spek, en tomaat recept

Gnocchi pesto met mozzarella, ham, spek, en tomaat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de gesneden uien samen met het spek en de ham, voeg de champignons en de knoflook toe en bak deze nog even mee, haal de pan van het vuur en roer de pesto en de gnocchi erdoor, verdeel de massa over 4 ovenschaaltjes.
Giet in ieder schaaltje 125 gram water/melk.
Maak vervolgens een roux van de boter en de bloem en voeg al roerend de melk, zout en peper naar smaak toe, en dek met de saus de gnocchi in de schaaltjes af, snij de tomaten in ringen en verdeel deze over de schaaltjes, strooi hierover de mozzarella, en bak het gerecht af gedurende 30 tot 40 minuten in een oven van 200 graden mooi goudbruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gnocchi pesto met mozzarella, ham, spek, en tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven