Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Mediterrane gevulde ciabatta

  • Recept voor het zetsel:
  • 150 gram bloem
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 8 gram gist
  • 125 gram lauw water
  • Recept deeg:
  • 150 gram bloem
  • 6 gram zout
  • 8 gram suiker
  • 10 gram gist
  • circa 100 gram lauw water
  • Vulling:
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 centimeter gemberwortel
  • 1 ui geraspte Parmezaanse kaas
  • vers gemalen peper
  • 10 blaadjes basilicum
  • halve rode paprika


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven