Zeeuwse rijsttafel
- 1 kilo kruimige aardappelen
- 1 pak rijst
- 1 blik kapucijners
- 1 blik bruine bonen
- 6 grote speklappen
- vleesjus voor 4 personen
- 0,5 kilo rugspekblokjes (kaantjes)
- 1 pot piccalilly
- 1 pot Amsterdamse uien
- 1 pot augurken
- 1 kilo grote uien
- sambal
- voor het kruiden van de speklappen:
- mosterd
- pesto
- tijm
- rozemarijn
- kerrie
- De bijgerechten die op tafel komen te staan:
- gesnipperd uitje
- piccalilly
- Amsterdamse ui
- sambal
- augurk
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Streekgerechten
- Zeeuwse rijsttafel
- Melding maken