Aardappels in rozemarijn met gebraden piepkuikens
- Voor de piepkuikens:
- 4 piepkuikens van ca. 450 gram
- 2 teentjes knoflook
- 2 sjalotjes
- 6 takjes peterselie
- 6 takjes tijm
- 6 takjes rozemarijn
- 100 gram boter
- zout, peper
- Voor de minigroentes:
- 1 bosje mini bospeen
- 6 meiraapjes
- 6 mini preien
- 6 gele minicourgettes
- 3 takjes peterselie
- witte wijn
- 20 gram roomboter
- zout, peper
- extra nodig: tourneermesje
- voor de rozemarijn aardappels:
- 500 gram Roseval aardappels
- 2 teentjes knoflook
- 0,5 bosje rozemarijn
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.