Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Aardappels in rozemarijn met gebraden piepkuikens

  • Voor de piepkuikens:
  • 4 piepkuikens van ca. 450 gram
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 sjalotjes
  • 6 takjes peterselie
  • 6 takjes tijm
  • 6 takjes rozemarijn
  • 100 gram boter
  • zout, peper
  • Voor de minigroentes:
  • 1 bosje mini bospeen
  • 6 meiraapjes
  • 6 mini preien
  • 6 gele minicourgettes
  • 3 takjes peterselie
  • witte wijn
  • 20 gram roomboter
  • zout, peper
  • extra nodig: tourneermesje
  • voor de rozemarijn aardappels:
  • 500 gram Roseval aardappels
  • 2 teentjes knoflook
  • 0,5 bosje rozemarijn


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven