Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Quiche Lorraine

  • 6 a 7 plakjes bladerdeeg
  • 4 grote eieren
  • 3/8 melk of room (3,75 deciliter slagroom)
  • zout en peper
  • 250 gram geraspte jonge kaas of gruyere kaas
  • 100 gram ontbijtspek of ham
  • (wil je tomaat erbij doen neem dan 100 gram tomaat en maak van de melk 3,25 deciliter)
  • je kan de kaas en ham ook vervangen voor andere dingen die je lekker vind


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven