Vietnamese gehaktballetjes met Spaanse-pepersaus
- Voor ca. 12 gehaktballetjes:
- 500 gram varkensgehakt
- 6 teentjes knoflook, fijn gehakt
- 2 stengels citroengras, schoongemaakt en fijngesneden
- een bosje koriander, fijngehakt
- 2 rode Spaanse pepers, van zaad ontdaan en fijngehakt
- 1 eetlepel bruine basterdsuiker
- 1 eetlepel vissaus
- 1 losgeklopt ei
- zout en versgemalen zwarte peper
- zonnebloem- of arachideolie om in te frituren
- Voor de Spaanse-pepersaus:
- 125 milliliter witte rijstazijn
- 1 rode Spaanse peper, in ringetjes
- 1 eetlepel vissaus
- 1 bosuitje, in ringetjes
- een kwart eetlepel bruine basterdsuiker
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.