Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Vietnamese gehaktballetjes met Spaanse-pepersaus

  • Voor ca. 12 gehaktballetjes:
  • 500 gram varkensgehakt
  • 6 teentjes knoflook, fijn gehakt
  • 2 stengels citroengras, schoongemaakt en fijngesneden
  • een bosje koriander, fijngehakt
  • 2 rode Spaanse pepers, van zaad ontdaan en fijngehakt
  • 1 eetlepel bruine basterdsuiker
  • 1 eetlepel vissaus
  • 1 losgeklopt ei
  • zout en versgemalen zwarte peper
  • zonnebloem- of arachideolie om in te frituren
  • Voor de Spaanse-pepersaus:
  • 125 milliliter witte rijstazijn
  • 1 rode Spaanse peper, in ringetjes
  • 1 eetlepel vissaus
  • 1 bosuitje, in ringetjes
  • een kwart eetlepel bruine basterdsuiker


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven