Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Nuoc mam cham (Vietnamese dipsaus van vissaus)

  • voor ongeveer 6 deciliter dipsaus:
  • 4 deciliter gekookt water
  • 1 of 2 kleine lomboks (of 2 à 4 theelepes chilivlokken)
  • 1 eetlepel witte azijn, verwarmd
  • 1/8 liter vissaus (nuoc mam)
  • 0,75 deciliter vers limoensap (of vers citroensap)
  • 1 klein worteltje, fijn geraspt, uitgespoeld en drooggeknepen
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt (niet uitgeperst dus, maar fijngehakt!)
  • 100 gram suiker


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven