Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Ouderwetse draadjesvlees

  • 1 kg sucade- of riblappen
  • 1 pakje croma
  • laurierblaadjes
  • kruiden van Silvo voor rundvlees
  • kruidnagel
  • smeltjus
  • 2 tomaten
  • 1 flink ui, grof gehakt
  • 2 teentjes knoflook, gehakt
  • 1 theelepel grove mosterd, flinke schep
  • eetlepel suiker
  • braadpan
  • water
  • geduld...!
  • azijn , eventueel te gebruiken als je het te lang vind duren of het vlees aan het eind van de bereiding toch nog niet zacht genoeg is, toevoegen en het word er zachter van.


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven