Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Cassata-taart

  • voor de cake:
  • 200 gram zachte boter
  • 200 gram fijne tafelsuiker
  • 0,25 theelepel zout
  • 4 eieren
  • 200 gram bloem
  • voor de vulling:
  • 150 gram witte chocolade
  • 150 gram bigarreaus
  • 10 eetlepels grand marnier of cointreau (of zoete sherry)
  • 450 gram ricotta
  • 2,5 deciliter slagroom
  • 1 zakje slagroomversteviger
  • voor de garnering:
  • 100 gram witte chocolade, geraspt of in krullen


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven