Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Panna Cotta roomijs met chocoladesoep en frambozensiroop

  • 10 centiliter frambozenlikeur
  • 6 bollen panna cotta roomijs (b.v. Mövenpick)
  • 6 chocoladegaletjes
  • poedersuiker
  • voor de soep:
  • ½ liter room
  • 250 gr witte chocolade (b.v. Callebaut)
  • 1 vanillestokje
  • 25 gram suiker
  • voor de frambozensiroop:
  • 3 deciliter frambozencoulis
  • 100 gram suiker
  • voor de cake:
  • 125 gram suiker
  • 125 gram bloem
  • 3 eieren
  • 1 theelepel bakpoeder


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven