Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pasta ovenschotel met kerstomaatjes, pesto en mascarpone

  • 250 gram kerstomaatjes, gehalveerd
  • bertolli extra vergine olijfolie
  • 400 gram pipe rigate (grote elleboogjes pasta)
  • 250 gram mascarpone
  • 4 eetlepel bertolli pesto rosso
  • 1 stronk broccoli
  • 150 gram sperziebonen
  • 15 gram verse basilicum, in reepjes gesneden
  • 100 gram geraspte parmezaanse kaas
  • peper en zout uit de molen


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven