Slagroomtaart
- vijf eieren
- 75 gram patentbloem
- 75 gram aardappelmeel
- 150 gram fijne suiker
- 1 pakje vanillesuiker
- snufke zout
- voor de versiering
- 1 liter opklopbare (ijskoude )slagroom
- ofwel indien boterroom gewenst (is ook langer houdbaar)
- een 500 gram ongezouten boter
- een reep pure (goeie kwaliteit) chocolade
- en indien je met slagroom werkt wat fruit, uit blik of vers
- een paar eetlepels poedersuiker om de slagroom te zoeten en een beetje abricozenjam , die je oplengt met een paar druppels water en verwarmt zodat hij dus terug vloeibaar is, om het fruit voorzichtig te glaceren als hij al op de slagroomtaart is aangebracht
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Slagroomtaart
- Melding maken