Romige Kruimelappeltaart
- Deeg:
- 200 gram bloem of zelfrijzend bakmeel
- 150 gram kristalsuiker
- 2 eieren
- 2 zakjes vanillesuiker
- 200 gram boter
- Vulling:
- 4 appels
- 150 gram rozijnen
- 1 zakje vanillesuiker
- 100 gram kristalsuiker
- 3 eetlepels rum
- 2 eetlepels kaneel
- Room:
- 2 eierdooiers
- 400 milliliter melk
- 50 gram suiker
- 1/2 vanillestokje
- 25 gram bloem
- 1 bekertje slagroom
- 3 eetlepels suiker
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Romige kruimelappeltaart
- Melding maken