Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Indiase kerriesoep

  • voor de gehaktballetjes:
  • 200 gram rundergehakt
  • 1 teentje knoflook
  • 0,5 witte ui
  • 0,5 theelepel zout
  • 0,5 theelepel kerriepoeder
  • 0,5 theelepel kaneelpoeder
  • 0,5 theelepel kruidnagelpoeder
  • 0,5 theelepel vers gemalen witte peper
  • 30 gram paneermeel
  • 1 ei
  • voor de bouillon:
  • 1 theelepel garam masala
  • 1 theelepel kurkuma
  • 0,5 witte ui
  • 1 theelepel kerrieblaadjes
  • 7 deciliter water
  • 1 blokje kippenbouillon
  • 1 teentje knoflook
  • 0,5 kopje gedroogde kokos
  • 5 centiliter arachideolie


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven