Indiase kerriesoep
- voor de gehaktballetjes:
- 200 gram rundergehakt
- 1 teentje knoflook
- 0,5 witte ui
- 0,5 theelepel zout
- 0,5 theelepel kerriepoeder
- 0,5 theelepel kaneelpoeder
- 0,5 theelepel kruidnagelpoeder
- 0,5 theelepel vers gemalen witte peper
- 30 gram paneermeel
- 1 ei
- voor de bouillon:
- 1 theelepel garam masala
- 1 theelepel kurkuma
- 0,5 witte ui
- 1 theelepel kerrieblaadjes
- 7 deciliter water
- 1 blokje kippenbouillon
- 1 teentje knoflook
- 0,5 kopje gedroogde kokos
- 5 centiliter arachideolie
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Indiase kerriesoep
- Melding maken