Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Runderfilet in zoetzure, Chinese saus

  • voor het beslag:
  • 100 gram bloem
  • 4 eetlepels maïzena
  • 1,5 theelepel bakpoeder
  • mespunt zout
  • 2 eetlepels arachideolie
  • water
  • 3 centiliter arachideolie
  • 500 gram runderfilet
  • 1 ui
  • 4 centimeter verse gemberwortel
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 groene paprika
  • 1 rode paprika
  • voor de saus:
  • 1 eetlepel maïzena
  • 100 gram lichtbruine basterdsuiker
  • 1 deciliter rode wijnazijn
  • 20 centiliter runderfond
  • 2 centimeter geraspte gemberwortel
  • 1 centiliter arachideolie
  • zout


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven