Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Lapis Bengala

  • 500 gram runderlappen
  • 1 stuks fijngesneden grote ui
  • 6 teentjes fijngesneden knoflook
  • 250 milliliter dikke santen
  • 1 eetlepel ketjap asin
  • 1 theelepel djahe
  • 1 theelepel laos
  • 0,5 theelepel sereh
  • 1/2 deciliter asemwater
  • 3 daon djeroekpoeroet
  • 0,5 theelepel nootmuskaat
  • 0,5 theelepel kardemom
  • 250 milliliter bouillon
  • versgemalen zwarte peper
  • zout naar believen


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven