Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lapis Bengala recept
Lapis Bengala recept

Lapis Bengala


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf het vlees in met de door elkaar gemengde kruiden en bak het met ui en knoflook in wat olie bruin. Voeg ketjap, bouillon, asemwater en daons toe en kook het geheel. Doe er vervolgens de santen bij en sudder op laag vuur tot het vlees gaar is. Laat het niet te droog worden, doe er indien nodig wat water bij.

Allergenen Informatie

Voor dit lapis bengala recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven