Vongole a la marinera
- 1 kg vongole schoongemaakt
- 0,5 rode paprika, ontdaan van vel
- 1 grote vleestomaat, in blokjes gesneden
- 1 grote gesnipperde ui
- 2 grote teen knoflook, geperst
- 2 hele in ringen gesneden bosuitjes
- 4 stukken zongedroogde tomaat, in kleine stukjes gesneden
- 2 eetlepels olijfolie
- snuf zeezout (grof)
- peper uit de molen
- 0,5 liter droge witte wijn
- 1 scheut (kook)room
- 2 eetlepels gehakte peterselie
- 3 draadjes saffraan of beetje saffraanpoeder
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Vongole a la marinera
- Melding maken