Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vongole a la marinera recept
Vongole a la marinera recept

Vongole a la marinera


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Zet de ui, knoflook aan in de verhitte olijfolie. Voeg de paprika toe en goed roeren. Voeg de tomaten toe en goed roeren. Voeg nu peper en zout toe en blus het geheel met de wijn en de room. Breng aan de kook. Voeg de vongole toe en laat dit 5 minuten koken in een afgesloten pan. Serveer de schelpen in diep bord of kom met wat kookvocht. Bestrooi met lenteui en peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vongole a la marinera recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven