Abrikozen gehaktballetjes met abrikozen dipsaus
- 3/4 kop (à 225 milliliter) gedroogde abrikozen, in dobbelsteentjes
- 2 eetlepels cognac
- 500 mager rundergehakt
- 1 middelgrote ui, zeer fijn gehakt
- 1 snee wit brood, zonder korst en geweekt in 60 milliliter water
- 0,5 theelepel kaneelpoeder
- snufje gemalen nootmuskaat
- 1 theelepel zout
- 0,5 theelepel peper
- 1 ei
- olijfolie
- voor de abrikozen dipsaus:
- 0,5 kop gedroogde abrikozen (225 milliliter) in dobbelsteentjes
- 225 milliliter water
- 2 theelepels suiker
- 2 theelepels balsamicoazijn
- 1 theelepel teriyaki saus
- 1 theelepel vers gembersap
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.