Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Abrikozen gehaktballetjes met abrikozen dipsaus

  • 3/4 kop (à 225 milliliter) gedroogde abrikozen, in dobbelsteentjes
  • 2 eetlepels cognac
  • 500 mager rundergehakt
  • 1 middelgrote ui, zeer fijn gehakt
  • 1 snee wit brood, zonder korst en geweekt in 60 milliliter water
  • 0,5 theelepel kaneelpoeder
  • snufje gemalen nootmuskaat
  • 1 theelepel zout
  • 0,5 theelepel peper
  • 1 ei
  • olijfolie
  • voor de abrikozen dipsaus:
  • 0,5 kop gedroogde abrikozen (225 milliliter) in dobbelsteentjes
  • 225 milliliter water
  • 2 theelepels suiker
  • 2 theelepels balsamicoazijn
  • 1 theelepel teriyaki saus
  • 1 theelepel vers gembersap


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven