Rendang Puti Bungsu
- 1000 gram mager rundvlees, in blokjes 4 x 4 cm
- 1 liter santen
- 10 stuks fijngesneden rode pepers
- 10 teentjes fijngesneden knoflook
- 10 stuks fijngesneden sjalot
- 2 theelepels koenjit
- 3 centimeter kaneelstokje
- 0,5 theelepel djinten
- 0,5 theelepel ketoembar
- 4 eetlepels asemwater
- 1 theelepel sereh
- 3 stuks djeroekpoeroetblad
- 1 theelepel kardamom
- zout naar believen
- suiker naar believen
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Rendang puti bungsu
- Melding maken