"Lasagna" van gerookte vis
- Herkomst Italie
- Categorie Voorgerechten
Bijpassend: hoofdgerechten & nagerechten - Lasagna recepten
- Bereiden
- Kookboek van willdeheer
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spuitzak
- Pan
Bereidingswijze
- Week de in koud water.
- verhitten, pan van het vuur halen.
- Knijp de uit en meng met de warme .
- Roer de door de .
- Voeg peper en zout naar smaak toe.
- Doe het mengsel in een spuitzak.
- Meng de met de en de en zet tot gebruik in de koelkast.
- Zet 4 kookringen of pvc buisjes klaar.
- Vul de ringen met een plakje , leg daarop een stukje en vul de ruimte naast de met het mengsel.
- Leg daarop een stukje en vul weer op met het mascarponemengsel.
- Herhaal bovenstaande tot de ringen vol zijn en alle vis verwerkt is.
- Laat circa twee uur opstijven in de koelkast.
- Plaats dan elke ring midden op een koud groot bord en verwijder de ring.
- Van de met een kaasschaaf 4 lange plakken afschaven.
- Wikkel om elk rondje een plak .
- Meng de sla met wat olijfolie, peper en zout.
- Sprenkel de mierikswortelsaus om de "lasagna" rondjes.
- Leg een handje sla en tot slot de sprietjes bovenop de "lasagna".
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gerookte vis combinatie45m
-
Recept
Zalmtartaar met gerookte zalm425m
-
Recept
Glaasje gevuld met tartaar van zalm, augurk en mierikswortel430m
-
Recept
Cocktail van gerookte kip, mandarijn en bleekselderij415m
-
Recept
Tartaar van gerookte zalm met komkommer415m
-
Recept
Salade van Scampi's425m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
- mayonaise en yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in mascarpone, room, yoghurt
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in mascarpone, room, yoghurt
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine
- Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
- zalm, makreel, forel, gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 525 kcal | 26% | 2100 kcal |
Vetten | 41 g. | 59% | 164 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |