Aardappel, gebakken met lenteui en kruiden
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van tobkok
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Gebruik bij voorbaat voorgekookte uit het koelvak.
- Verhit de olie in een koekepan.
- Voeg de aardappels en bak ze al omscheppend ca. 1 min.
- Leg de deksel op de pan en bak de schijfjes a. 10 min.
- Op een matig vuur gaar laten worden.
- Schep ze regelmatig om.
- Neem de deksel van de pan en laat de aardappelen mooi bruin worden.
- Kruid ze met peper en .
- Snijd de bosui in ringetjes en meng die met de kruiden door de .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gebakken aardappelschijfjes met kruiden en ham420m
-
Recept
Frisse voorjaarssalade met verse kruiden420m
-
Recept
Aardappel-ham tortilla435m
-
Recept
Eiersalade met spek en kruiden445m
-
Recept
Eiersalade met kip en kruiden445m
-
Recept
Sambal Ikan Cabe Hijau (gebakken sardientjes in hete saus)445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 5 kcal | 0% | 20 kcal |
Vetten | 0 g. | 1% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |