Aardappel gevuld met kaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Aardappelgerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van sacha
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Schil de , kook ze net gaar en laat ze daarna afkoelen.
- Snijd van de onderkant een klein plakje af zodat de aardappel rechtop blijft staan.
- Hol vervolgens met een theelepel de aardappel vanaf de bovenkant uit.
- Doe dit aardappelkruim in een bak en roer daarna de , 2 eetlepels geraspte , de fijngesneden en een scheutje erdoor.
- Breng op smaak met .
- Vul dan de met dit mengsel en bestrooi ze met de rest van de geraspte .
- Leg tenslotte een klein klontje op elke aardappel.
- Gratineer de in de oven in ca. 10-12 minuten tot ze goudbruin zijn.
Ook lekker om te maken
Variaties op Aardappel gevuld met kaas
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Aardappel gevuld met kaas, tomaat en mager spek | 1 | Bijgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas, melk, boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas, melk, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 407 kcal | 20% | 1628 kcal |
Vetten | 26 g. | 37% | 104 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |