Aardappel ham surprise
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van tobkok
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Aardappels in ca. 20 min gaar koken.
- In koekenpan 15 gram verhitten en zachtjes bakken en de de laatste 2 min.
- meebakken.
- 1 min.
- in heet water leggen en onder koud water afspoelen.
- afgieten en pureren.
- Toevoegen al roerend rest , , en kaas en het uimengsel.
- Op smaak brengen met en .
- Ovenschaal invetten.
- met de en room loskloppen, in ovenschaal scheppen.
- Puree in 8 gelijke stukken scheppen en vierkantjes van maken.
- Steeds 2 plakken enigszinds overlappend neerleggen op werkblad en een portie puree op leggen, om de puree vouwen en met dichtbinden en in ovenschaal leggen.
- Met bestrijken en in ca. 15 min.
- goudbruin bakken.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- boter en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, parmezaanse kaas
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter, melk, parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en wijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 434 kcal | 21% | 1736 kcal |
Vetten | 14 g. | 21% | 56 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 52 g. | 20% | 208 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |