Aardappel - makreelslaatje met mosterdsaus
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Schil de aardappels en snijd ze in achten.
Kook de aardappels in een laagje koud water met een snufje gaar.
Afgieten en laten afkoelen.
Pel de en snijd ze in zeer dunne ringen.
Was en droog de sla.
Snijd de zure in plakjes.
Verwijder het vel van de makreel, haal het visvlees van de graat en verdeel het in kleine stukjes.
Meng de met de , de , een snufje en een snufje .
Meng alle ingrediënten in een ruime schaal door elkaar.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gegrilde sardientjes met mosterdsaus445m
-
Recept
Gekookte eieren met mosterdsaus430m
-
Recept
Tuinbonen met spekjes en mosterdsaus425m
-
Recept
Aardappel gevuld met kaas, tomaat en mager spek41u
-
Recept
Rijstsalade met mosterdsaus440m
-
Recept
Roergebakken witlof met bacon en mosterdsaus415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
- yoghurt en mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
- mayonaise kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in yoghurt
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 257 kcal | 12% | 1028 kcal |
Vetten | 7 g. | 10% | 28 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 38 g. | 14% | 152 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |