Aardappel-speksalade voor buffet
- Herkomst Nederland
- Categorie Speciale gelegenheden
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Was de en kook ze afgedekt ca. 25 minuten.
Giet de af spoel ze met koud , schil ze en laat afkoelen.
Snijd het in blokjes. - Pel en snipper de .
- Bak het knapperig in een droge pan.
- Voeg de olie toe en fruit er de ui glazig in, bestrooi met de en laat hem smelten.
- Voeg de azijn, 250 ml en de bouillonblokjes toe en breng aan de kok.
- Kook 3-4 minuten op laag vuur, breng op smaak met en en laat afkoelen.
Snijd de in plakken, schenk er het warme -ui -mengsel overheen. - Laat minimaal 2 uur marineren.
- Was de peterselie en de bieslook, snijd ze fijn en meng ze met de aardappelsalade.
- Breng op smaak met en .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Spaghetti met gehakt en kaassaus voor buffet435m
-
Recept
Kip-champignonpannetje met asperges voor buffet41u15m
-
Recept
Ragout met pestoroom voor buffet43u
-
Recept
Pasta gratin voor buffet41u30m
-
Recept
Salade van aardappel, asperge en ham voor buffet41u15m
-
Recept
Broccoli-spekjesquiche voor buffet41u30m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 117 kcal | 5% | 1755 kcal |
Vetten | 9 g. | 13% | 135 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 30 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |