Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Schil de , was ze en snijd ze in plakjes.
  2. Kook de aardappelplakjes in een pan met een beetje water en 5 minuten.
  3. Giet ze dan af.
  4. Maak de schoon en kook ze in een pan met een beetje water en 5 minuten.
  5. Laat ze dan uitlekken.
  6. Maak de schoon en snijd hem in kleine reepjes.
  7. Maak de schoon en snipper deze.
  8. Verhit wat in een pan en bak hierin het .
  9. Voeg dan de en toe en bak deze even mee.
  10. Haal dan de pan van de hittebron en schep er de en zure door.
  11. Vet een ovenschaal in en schep hierin de helft van het spruitjesmengsel.
  12. Leg er de helft van de aardappelplakjes op, hierop de rest van het spruitjesmengsel en dek af met de rest van de aardappelplakjes.
  13. Strooi er wat over en leg hier en daar een klontje .
  14. Zet de schaal 40 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel
  • boter, paneermeel, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, room, kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, room, kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Aardappel-spruitjesschotel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Wat moet ik met de geraspte kaas?
W.F. ten Rink 18 oktober 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
523 kcal
26%2092 kcal
Vetten
39 g.
56%156 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%52 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Aardappel-spruitjesschotel