Aardappelkaaspannetje

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Rasp
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Was de aardappels en laat ze met het deksel op de pan ca. 15 minuten koken.
  2. Laat ze schrikken onder koud water en pel ze.
  3. Pel de en laat de uitlekken.
  4. Snijd de , de en het in kleine blokjes.
  5. Rooster het brood en verkruimel het.
  6. Snijd de kaas in dunne plakken of rasp hem grof.
  7. Was de basilicum emn snijd hem fijn.
  8. Bak het knapperig en haal hem uit de pan.
  9. Verhit 2 eetlepels in het braadvet.
  10. Fruit de hierin.
  11. Bak de hierin aan.
  12. Roer er 375 milliliter water, de en het bouillonblokje doorheen.
  13. Breng aan de kook en laat ca. 5 minuten zachtjes koken.
  14. Roer het en de basilicum erdoorheen en breng op smaak.
  15. Vet 4 kleine ovenschaatjes of grote ovenschaal in.
  16. Vul ze met de aardappels en en de saus.
  17. Beleg met de kaas en strooi de broodkruimels erover Bak het geheel 20-30 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • groentebouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in witbrood en bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • jongbelegen kaas, boter, groentebouillonblokje kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jongbelegen kaas, boter, slagroom
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jongbelegen kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • jongbelegen kaas, boter, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • jongbelegen kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
278 kcal
13%1112 kcal
Vetten
17 g.
24%68 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
4%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Aardappelkaaspannetje